Meteen naar de inhoud

Trouw fotograaf

Een van de mooiste dagen in het leven is de bruiloft waarbij je jouw partner trouw geeft voor het leven. Het is fijn om achteraf een mooie herinnering te hebben aan deze dag en een goede trouw fotograaf is een must-have. Mijn werkwijze is zo onopvallend mogelijk de dag vast te leggen. Hierdoor voelen jullie je niet constant bloot gesteld aan een grote lens en is het mogelijk om mooie en intieme momenten vast te leggen. Spontaniteit staat hoog in het vandaal en levert de leukste plaatjes op. Naast fotografie is het ook mogelijk om het huwelijk vast te leggen met een drone. Gaan jullie binnenkort trouwen? Twijfel niet om contact met mij op te nemen en te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Samen lopen wij alle wensen en de agenda door zodat er achteraf een mooie herinnering klaar staat. 

Wat kan je van mij verwachten?

Als je mij als trouw fotograaf kiest dan gaan wij samen van te voren jullie dag doorlopen. Hierdoor weet ik goed wat ik kan verwachten en zo op de juiste momenten inspringen. Het is mogelijk om er voor te kiezen alleen de ceremonie vast te leggen, maar ook ben ik bereid de gehele dag met jullie mee te lopen. Naast fotograaf beschik ik ook over een drone. Het is mogelijk om met deze drone leuke beelden te maken tijdens de ceremonie, het feest of de aankomst met de trouwauto.

Tot slot bekijk ik alle foto’s en haal ik hier het maximale uit met nabewerking. Via WeTransfer lever ik de beelden in hoge kwaliteit aan of indien het gewenst is via een USB-stick. Het is ook mogelijk om in overleg een fotoalbum te maken of misschien zelfs een foto voor aan de wand. Hebben jullie nog vragen of willen jullie een offerte aanvragen neem dan contact met mij op.