Meteen naar de inhoud

Drone

Sinds een aantal jaar zijn drones enorm in opkomst. Het perspectief wat de drone bied geeft een bijzondere meerwaarde aan herinneringen, objecten, evenementen en meer. Ik maak gebruik van de DJI Mini 3 Pro. Deze hoogstaande drone levert schitterende beeldkwaliteit en door het lage gewicht is het tevens mogelijk om dichtbij het onderwerp te vliegen. RD Photos bied drone fotografie en videografie aan.

Neem ook eens kijkje in onze Stock Video shop. Via Ungraded verkopen wij ook stock drone video’s welke misschien al direct passen bij uw wensen.

Dronevideografie

RD Photos is in te huren als drone operator. Hierbij is het mogelijk om de mooiste video’s te maken voor bedrijven en particulier. Denk hierbij aan opnames van (bedrijfs)panden, werkzaamheden, bijeenkomsten of mocht u een goed idee hebben dan kunnen we dat samen uitwerken. Bekijk de promo video hiernaast of meer via mijn youtube kanaal. Het is tevens mogelijk om van al gemaakte dronebeelden (youtube), de rechten op te kopen. 

Luchtfotografie

Een drone is een goede en betaalbare manier om luchtfoto’s te maken voor verschillende doeleinden. Een aantal mooie voorbeelden die mogelijk zijn met een drone zijn foto’s van uw woning voor verkoop, een evenement vastleggen, huwelijken of promotiemateriaal voor uw onderneming. Naast de leuke aspecten van luchtfotografie kan deze ook worden ingezet voor inspectie, zoals daken of weilanden, maar denk ook aan grote gebieden in kaart nemen. Neem contact op en samen kijken we of we uw idee op een creatieve wijze kunnen uitwerken.

Bij RD Photos heeft u de zekerheid dat de vlucht veilig word uitgevoerd. De drone piloot is op de hoogte van de meest recente regelgeving en is tevens in bezit van de benodigde certificaten. Daarnaast is RD Photos specifiek verzekerd voor eventuele schade. Mocht er tijdens de vlucht dus iets mis gaan, dan word dit altijd gedekt. Dit geeft voor beide partijen een erg veilig gevoel. 

De bestanden worden in hoge kwaliteit aan u geleverd. Voor foto’s betekend dit dat er vaak gebruik gemaakt word van zogenaamde HDR techniek. Hierbij worden meerdere foto’s samen gevoegd om zo een perfecte balans in kleur en licht te krijgen. De bestanden zult u vervolgens in zeer hoge kwaliteit digitaal aangeleverd krijgen. 

                                               Klik op de contactknop om samen te kijken naar de mogelijkheden binnen drone fotografie en videografie.

*Het zou kunnen zijn dat uw opdracht niet mogelijk is wegens de wetgeving omtrent drones. In sommige gebieden mag niet gevlogen worden wegens gevaar voor ander luchtverkeer of andere restricties. Kijk hiervoor op www.godrone.nl. Naast deze restricties zal de drone operator ook in de gaten houden of de opdracht veilig uit te voeren is en privacy van derden gewaarborgd blijft. Tot slot is het mogelijk dat een afspraak geannuleerd kan worden of verplaatst wegens slecht weer. Slecht weer kan veiligheid van de vlucht, maar ook de kwaliteit niet waarborgen.